Gvardiola: Skoro smo u četvrtfinalu

Svetski sport - Sreda 14.02.2018 - 08:04

Fudbaleri Mančester sitija nisu imali milosti na gostovanju Bazelu u prvom meču osmine finala Lige šampiona. "Građani " su slavili sa čak 4:0 i praktično su obezbedili plasman u narednu fazu.

Gvardiola: Posao, ipak, nije završen FOTO: Getty Images Gvardiola: Posao, ipak, nije završen FOTO: Getty Images

Uprkos briljantnoj partiji i ubedljivoj pobedi, trener Sitija Pep Gvardiola ne misli da je sav posao završen.

- Skoro smo u četvrtfinalu, mada ćemo i revanš shvatiti ozbiljno. Tek je februar, ali u Premijer ligi smo u odličnoj poziciji, ou Ligi šampiona smo maltene prošli dalje, već smo u jednom finalu (Liga kup), a u ponedeljak možemo da prođemo u četvrtfinale FA kupa. Ali, moramo da idemo meč po meč - jasan je Gvardiola.

Junak pobede lidera Premijer lige bio je Ilkaj Gundogan, koji je postigao dva gola. Po jednom su se u strelce upisali Serhio Aguero i Bernardo Silva.

- Rezultat je možda bio savršen, ali kada je reč o samoj igri, još je mnogo stvari koje treba da popravimo. Ovo je Liga šampiona i uvek je teško – nismo primili gol, što je najvažnije posle pogodaka koje smo postigli. Deluje da je bilo rutinski, ali zapravo je bilo napeto, imao je i Bazel šanse - rekao je Gundogan.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: