Rusi nezadovoljni Đukanovićem

Svetske vesti - Ponedeljak 14.04.2014 - 20:07

Neprijateljske izjave premijera Crne Gore Mila Ðukanovića tokom njegove posete SAD, kao i pridruživanje Crne Gore EU u sankcijama protiv Rusije izazivaju duboko razočarenje, saopštilo je danas rusko Ministarstvo spoljnih poslova.

Đukanović Đukanović

"U Moskvi su obratili pažnju na nedavnu posetu predsednika vlade Crne Gore Mila Ðukanovića Sjedinjenim Državama. Iz usta crnogorskog rukovodioca u glavnom gradu SAD čuli su se pozivi da Crna Gora što pre bude primljena u NATO", navodi Ministarstvo.

Takođe, u svojim istupima Ðukanović je dopustio neprijateljske izjave na račun Rusije, koje, zajedno sa pridruživanjem Crne Gore EU u sankcijama prema Rusiji izazivaju duboko razočarenje.

"Takve izjave i potez su u suprotnosi sa tradicijom prijateljstva i međusobnog razumevanja među narodima dve zemlje", navedeno je u saopštenju.

OK RADIO, B92

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: