Ovo su tri najgora ženska kompleksa

Zabava - Petak 04.07.2014 - 14:57

Setite se kada ste poslednji put bile zadovoljne svojim izgledom? Ukoliko ne možete onda spadate među većinu žena koje sebi stalno pronalaze mane. Žene su, čini se više nego muškarci, sklonije stvaranju kompleksa.

marin/freedigitalphotos.net marin/freedigitalphotos.net

Evo koji su to najčešći kompleksi koji opterećuju skoro svaku ženu:

1. Debela sam

Nezadovoljstvo sopstvenim telom je definitivno kompleks broj jedan. Žene su pod velikim pritiskom savršenih tela koje plasira modni svet, časopisi i filmska industrija. Normalno je da u jednom periodu života dođete u situaciju da ne možete da izgledate kao tinejdžerka, te je komplesk debljine često neosnovan. Mali višak na bokovima, stomaku ili zadnjici nekada može da deluje više seksi od prviše mršavog tela. Ne verujete nam? Pitajte muškarce...

2. Mlitava sam i imama celilut

Vrlo je mali broju žena koje imaju savršeno zategnuto telo bez trunke celiulita. To su obično žene koje vežbaju i hrane se zdravo. Borba sa celulitom postala je misija svake žene, a nastaje kao rezultat nepravilne ihrane, gena ali i ne kretanja.

Ukoliko mislite da manekenke i poznate ličnosti nemaju celulit, setite se samo koliko se njihove fotografije obrađuju u fotošopu pre nego što ih objave.

Savršeno zategnuto telo bez celulita obično krasi profesionalne sportiskinje i one dame koje veći deo svog vremena provode vežbajući i vodeći računa o ishrani.

3. Loš mi je ten

Boja kože uglavnom zavisi, kako od genetike tako i od onoga šta jedete. Mnoge žene se žale na bledilo, žućkasti ten, bubuljice, flekice, pegice itd. Možda nekada niste ni svesne da sve te male nesavršenosti vi mnogo bolje vidite u ogledalu nego što je to zaista toliko vidljivo. Ovog leta priuštite vašoj koži malo sunčevih zraka i uz morsku vodu izgledaće baš onako kako ste oduvek hteli.
 

SUPER ŽENA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: