Ar Keli podmitio vladinog službenika kako bi oženio maloletnu pevačicu

Zivot i stil - Subota 21.08.2021 - 13:41

Njegov bivši menadžer tvrdi da je Ar Keli dao mito kako bi dobio lažnu ličnu kartu za tada 15-godišnju pevačicu Aliju, koja je nastradala u avionskoj nesreći 2001. godine.

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia
Na suđenju američkom pevaču Ar Keliju zbog optužbi za reket, zlostavljanje i seksualno uznemiravanje žena, jedan od svedoka je bio i njegov bivši menadžer.
 
Demetrijus Smit je izjavio da je Ar Keli 1994. godine podmitio vladinog službenika kako bi dobio lažnu ličnu kartu za tada 15-godišnju pevačicu Aliju i potom se oženio njom.
 
Smit tvrdi da je tada 27-godišnji Ar Keli dao 500 dolara za lažni dokument, a dodao je da su odluku o nabavljanju falsifikovanih dokumenata doneli njegovi saradnici nakon što je Alija priznala da je trudna.
 
Navodno, na novoj ličnoj karti je pisalo da Alija ima 18 godina, a mito je plaćen 30. avgusta 1994. godine, samo dan pre izdavanje dozvole za venčanje. Brak Ar Kelija i Alije je poništen nekoliko meseci kasnije.
 
Pevačica Alija je poginula u avionskoj nesreći 2001. godine kada je imala samo 22 godine. Njen debi album je producirao i radio upravo Ar Keli.
 
Podsetimo, Ar Keli se već decenijama suočava s optužbama za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje žena, među kojima su i mnoge tinejžerke. Prvi svedok je bila Džeronda Pejs, koja sada ima 28 godina, a koja je svedočila o šest meseci navodnog zlostavljanja koje pretrpela od Kelija.
 
Ukoliko Ar Keli bude osuđen po svim tačkama optužnice, u zatvoru bi mogao da provede nekoliko decenija.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: