BIVŠA ŽENA MU UPALA NA SVADBU, PA MLADENCE GAĐALA TORTOM: Počela da histeriše i lomi flaše, venčanje je bilo upropašćeno, ali...

Zivot i stil - Ponedeljak 31.12.2018 - 13:00

Vlasnika jedne prodavnice sa krofnama iznenadio je neobičan poziv samo sat vremena pre zatvaranja.

Mladenci su ostali bez mladenačke torte FOTO: Getty Images Mladenci su ostali bez mladenačke torte FOTO: Getty Images
Vlasnika jedne prodavnice sa krofnama iznenadio je neobičan poziv samo sat vremena pre zatvaranja.
 
Naime, kontaktirao ga je organizator venčanja panično tražeći da kupi sve preostale krofne zbog zaista bizarnog razloga. Mladenci su ostali bez mladenačke torte jer ju je njegova bivša žena bacila na njega i njegovu novu ženu.
 
Uhodila ga je i saznala da se ponovo ženi. To ju je toliko razbesnilo da je uletela na svadbu, zgrabila tortu od tri sprata i bacila je na mladence. Nakon toga je vrišteći počela da razbija flaše vina pre nego što su uspeli da je savladaju.
 
Budući da je nova žena nesrećnog muškarca od detinjstva obožavala krofne, nakon što je pomahnitalu bivšu ženu odvela policija, organizator venčanja je u poslednjem trenutku kupio sve preostale krofne u prodavnici i tako nadomestio propalu tortu.
 
Venčanje se, do kraja odvijalo po planu, a mladenci su po povratku sa medenog meseca došli u prodavnicu da se lično zahvale.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: