Depove reakcije na jezive optužbe: "Prodro je u nju flašom pića"; "Opsednut je Ilonom Maskom" VIDEO

Zivot i stil - Sreda 13.04.2022 - 11:59

Jučerašnje ročište između bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa koji je optužen za seksualno zlostavljanje i nasilje, trajalo je više od sedam sati.

Dani ljubavi FOTO: AFP Dani ljubavi FOTO: AFP
Sada je porota zasedala u Virdžiniji zbog višemilionsku tužbu za klevetu koju je Dep pokrenuo protiv Herdove, tvrdeći da članak o nasilju u porodici iz 2018. koji je napisala za Vašington post implicira da je on zlostavljač. 
 
Džoni Dep se nasmešio u sudnici u Virdžiniji kada je advokatica Amber Herd sugerisala da je holivudska zvezda "opsednuta" izvršnim direktorom Tesle Ilonom Maskom. 
 
 Činilo se da je glumac prigušio smeh tokom uvodnih izjava u slučaju, kada je advokatica gospođe Herd, Elejn Bredehoft, rekla građanskoj poroti od 11 ljudi da je "Džoni Dep opsednut Ilonom Maskom".
 
Milijardera, tehnološkog preduzetnika, gospođa Herd je navela kao mogućeg svedoka, zajedno sa glumcem Džejmsom Frankom, Polom Betanijem i Elinom Barkinom.
 
Tokom slučaja klevete 2020. između Herd i Depa, glumčev advokat je tvrdio da je gospođa Herd imala aferu sa Maskom.
 
Njegovo ime se pojavilo u uvodnim izjavama, dok je Bredehoft objašnjavala dobrotvorne donacije Amber Herd za nagodbu o razvodu Dečjoj bolnici u Los Anđelesu i ACLU, za šta su je Depovi advokati optužili da je lagala.
 
"Pored toga, do tada je izlazila i sa Ilonom Maskom, saznaćete da je gospodin Dep opsednut Ilonom Maskom", rekla je pred sudom dok je Dep sedeo odmah iza nje.
 
"Izlazila je s njim, pa je dao 500.000 dolara obema dobrotvornim organizacijama u njenu čast", rekla je Bredehoft.
 
"Ona sada ne tvrdi da je to deo od 7 miliona dolara, ali ono što se dešava je da ona plaća do 2018. godine, gospodin Dep je tuži 1. marta 2019. i ona trenutno ne može da priušti to jer mora da se brani. Ali ima nameru da nastavi da daje novac čim bude ponovo u mogućnosti da to priušti".
 
Amber Herd je takođe optužila Depa za seksualni napad tokom suđenja. Advokatica Bredehofd tvrdila je da je Dep seksualno napao Herdovu u pijanom stanju koristeći flašu pića.
 
"Neke prilično užasne stvari su se desile. Dep je strgao spavaćicu sa nje, stavio je na šank i prodro je u nju flašom pića", rekla je ona.
 
Dep je bio vidno skeptičan dok je gospođa Bredehoft iznosila tvrdnje, i odmahnuo je glavom poručujući "ne" nakon njenih komentara.
 
Ovo je prvi put da je Amber Herd javno iznela ove tvrdnje. Depovi advokati su takođe tvrdili da je Herdova izmislila optužbe za nasilje u porodici protiv njega kako bi nastavila svoju karijeru.
 
 
Tužio ju je za 50 miliona dolara, navodeći da je oštetila njegovu karijeru kada je iznela optužbe protiv njega u Vašington postu, iako nije imenovan.
 
Depovi advokati su tvrdili da optužbe na račun Depa mogu uticati negativno na njegovu karijeru, dok su advokati Amber Herd rekli da je njegova karijera u problemu isključivo zbog njegovog problema sa alkoholom i opijatima.
 
Prvi svedok bila je Kristi Dembrovski, Depova starija sestra i predsednik njegove produkcijske kompanije. Ona je pričala o svojoj i Depovoj mladosti, prisećajući se zlostavljanja koje su ona i brat pretrpeli od strane njihove majke.
 
Glumčeva sestra tvrdila je da se Džoni sa prethodnom izabranicom Vanesom Paradi retko svađao, iako su mnogo duže bili zajedno.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: