Danas je Svetski dan pozorišta

Lokalne vesti - Sreda 27.03.2024 - 09:27

Povodom 27. marta, Svetskog dana pozorišta, u pozorištu "Bora Stanković" u Vranju biće organizovan Dan otvorenih vrata, za učenike osnovnih škola.

Foto:OK radio,G.Mitić Foto:OK radio,G.Mitić
Tokom organizovane posete, učenici će obići sve prostorije pozorišta, poput šminkernice, krojačnice, garderobe, probne sale, a imaće priliku da pogledaju prostor "iza zavesa", kao i samu scenu.
 
Nakon toga, biće im pročitana poruka  koja se tradicionalno šalje svim pozorišta u svetu, a koje pišu poznati pozorišni glumci, pisci dramutrzi ili reditelji.  Ove godine, poruku potpisuje  Jun Fose, norveški dramski pisac. 
 
Istim povodom,, od petka u 00:00 do 23.59, odobravamo 50% popusta na kupovinu karata za predstavu "Ništa nećemo zaboraviti", koja je na repertoaru u petak 29.marta, i za dečiju predstavu  "Pinokio" u nedelju,31. marta.
 
Popust važi i za kupovnu karata na blagajni u petak, 29. marta od 13h do 20h.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: