Student iz Vranja ubio se u Nišu

Lokalne vesti - Utorak 04.10.2022 - 09:40

Mladić iz Vranja oduzeo je sebi život u Nišu, potvrđeno je VOM -u u istražnim organima. Tridesetogodišnji mladić koji je živeo u Bunuševcu oduzeo je sebi život, a majka je prijavila da je dan ranije napustio kuću u večernjim satima.

Foto:Wikipedia Foto:Wikipedia
Smrt tridesetogodišnjeg mladića koji je studirao farmaciju na Medicinskom fakultetu u Nišu potresla je grad. Mnogi poznanici, prijatelji i kolege opraštaju se od njega preko društvenih mreža. On će biti danas sahranjen u Vranju, saznaje Kurir.
 
 
SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu
 
Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".
 
Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.
 
Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org. Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.
 

 

 

Kurir

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sasa
04.10.2022. , 11:14
Ogromno tuga. Najiskrenije saucesce majci i ocu