Aco umesto Brene i Čole

Lokalne vesti - Utorak 21.01.2014 - 11:45

Jedna od najvećih zvezda na prostoru bivše Jugoslavije Zdravko Čolić otkazao je koncert za Dan grada, 31. januar u Vranju, jer kako je saopšteno iz njegovog PR tima, Čolić neće nastupati nigde pre promocije novog albuma.

Pejović Pejović

S obzirom da je rukovodstvo grada za taj praznik najavilo gostovanje zvučnog imena sa estrade, brže bolje kontaktirani su menadžeri Fahrete Jahić, poznatije kao Lepa Brena, ali je i ona odbila da zapeva za Vranjance 31. januara.

I za nju je grad bio spreman da izdvoji pozamašnu cifru u evrima, ali je Brena odbila „slatki budžetski honorar“ pošto je, kako je obrazloženo, njenoj majci zakazana operacija za 26. januar, te Breni nekoliko dana kasnije neće biti ni do čega, a kamoli do pevanja i veselja u Vranju.

I na kraju, gradski oci u Aci Pejoviću prepoznali su kvalitet poput Čole i Brene i sa njim dogovorili gostovanje za manifestaciju Dan grada.

Međutim, Aca traži mnogo, grad daje malo, pa su pregovori oko visine honorara još uvek u toku, iako su plakati sa datumom već odštampani i spremni za lepljenje po gradu.

Nezvanično se saznaje da Pejović za nastup uzima od tri do pet hiljada evra, ali je po svemu sudeći za budžet Vranja tarifa drugačija, mnogo veća.

– Još uvek su pregovori u toku, jer se pogađamo oko honorara. Za koncert Pejović traži mnogo, mnogo više od pomenute cifre, tako da sam morao da se umešam i da se pogađam kao na pijaci – kaže gradonačelnik Vranja Zoran Antić, ne želeći da precizira do koje je to cifre grad spreman da prihvati ponudu.

Kako je kazao, detalji oko nastupa znaće se narednih dana.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: