AK: Kreativne radionice

Lokalne vesti - Četvrtak 09.10.2014 - 11:08

Izložba najuspešnijih radova sa kreativnih radionica ''Probudi svoju kreativnost'' biće otvorena u petak u Američkom kutku Biblioteke ''Bora Stanković'' u Vranju. Besplatne radionice već godinu dana svakog petka drži Dragana Jovanović, studentkinja Učiteljskog fakulteta. Biljana Dodić, bibliotekar kaže da je vrednost ovih radionica što njihovi polaznici na taj način uče da recikliraju. Organizatori pozivaju sve zainteresovane građane da se priključe radionicama, koje će se održavati do kraja ove, ali i sledeće godine petkom. Radionice su mesto gde polaznici uče kako da od sirovina koje već imaju naprave nove stvari i na taj način razvijaju svoju kreativnost, poručuju organizatori.

Jovanovićeva sa polaznicima radionice foto juznevesti.com Jovanovićeva sa polaznicima radionice foto juznevesti.com

Besplatne radionice već godinu dana svakog petka drži Dragana Jovanović, studentkinja Učiteljskog fakulteta.

Biljana Dodić, bibliotekar kaže da je vrednost ovih radionica što njihovi polaznici na taj način uče da recikliraju.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane građane da se priključe radionicama, koje će se održavati do kraja ove, ali i sledeće godine petkom.

Radionice su mesto gde polaznici uče kako da od sirovina koje već imaju naprave nove stvari i na taj način razvijaju svoju kreativnost, poručuju organizatori.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: