Ambulanta u Simpu bez prekida u radu

Lokalne vesti - Sreda 09.06.2021 - 11:51

U Zdravstvenoj ambulanti kompanije Simpo u Vranju, koja radi u sklopu Službe za zdravstvenu zaštitu radnika vranjskog Zdravstvenog centra (ZC), trenutno postoji 1.330 aktivnih kartona.

"Saradnja na visokom nivou" FOTO: ZC Vranje
Direktorka ZC Vranje dr Ljiljana Antić, prilikom posete Simpu, kazala je da je "čast je i privilegija raditi kao lekar" u ambulanti ove fabrike "u kojoj su radili neki od najvećih lekara koje je iznedrilo Vranje".
 
Antić je sa doktorkom Ružicom Stevanović, koja odskora radi u ovoj ambulanti, bila na prijemu kod generalnog direktora kompanije Simpo Slađana Disića i tom prigodom istakla da su "saradnja i podrška koju ZC ima i dobija u kontinuitetu od Simpa oduvek bili na visokom nivou".
 
 - A, u periodu borbe protiv pandemije virusa COVID-19 ona je bila nemerljiva i dragocena u svakom pogledu - kaže Antić.
 
Ružica Stevanović, mlada doktorka koja je stigla u Simpo, svoje prvo radno iskustvo stekla je u COVID ambulanti ATD-a, gde je radila bez prestanka od aprila prošle godine.
 
Ona bi trebalo da zameni lekarku Miroslavu Spasić koja je proteklih godina radila u Simpu, a sada se priprema za odlazak u penziju.
 
Iz kompanije Simpo ističu da je prvi put rukovodstvo ZC Vranje ovako brzo reagovalo u sličnim situacijama i odmah obezbedilo zamenu za doktora kome uskoro prestaje rad u ambulanti.
 
- Zaposlenima u kompaniji Simpo je od velikog značaja da odmah u svom krugu gde rade mogu da dobiju potrebnu primarnu zdravstvenu zaštitu, a o kvalitetu zdravstvene usluge svedoče i brojni zaposleni kompanije Simpo koji nastavljaju da se leče u našoj ambulanti i posle odlaska u penziju - naglašeno je iz menadžmenta kompanije.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: