Antić: FSS PRIMIO stadion Jumka, igramo KOD KUĆE

Lokalne vesti - Petak 12.04.2019 - 14:24

Komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) "primila je" stadion "Jumka" u Vranju, izjavio je za TV Info puls predsednik Dinama, Dragan Antić.

Dinamo dočekao da igra u Vranju FOTO: FK Dinamo Dinamo dočekao da igra u Vranju FOTO: FK Dinamo
Prema njegovim rečima, komisija je utvrdila da stadion ispunjava sve uslove za odigravanje superligaških utakmica, objavila je TV Info puls.
 
To, dalje, znači da će Dinamo utakmice igrati na svom terenu, u svom gradu, rekao je Antić.
 
- Ovo je velika i radosna vest za sve Vranjance. Napokon smo dočekali da utakmice igramo pred svojom publikom, na svom terenu i videće cela Srbija šta znači da se igra u Vranju - rekao je Antić.
 
Naredne utakmice Dinama protiv Voždovca, Zemuna i Spartaka igraće se na stadionu "Jumka" u Vranju, navodi predsednik Dinama.
 
Vranjski „žuti“ su angažovali sve svoje snage da se rekonstrukcija stadiona što pre završi, a Antić je najavljivao prve mečeve još za kraj marta, ali se ispostavilo da je bilo preuranjeno
 
Dinamo je sve dosadašnje utakmice u debitantskoj sezoni u Super ligi Srbije igrao na Gradskom stadionu u Surdulici.
OK Radio, Info puls

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Coce
13.04.2019. , 09:59
Bar je sredjen stadion i to je plus