Antić: Nikad nisam bio beda i sitna duša, kao neki

Lokalne vesti - Petak 26.04.2013 - 08:55

Nikad u životu nisam bio beda i sitna duša, prva je reakcija gradonačelnika Vranja Zorana Antića na optužbe iznete u „Kuriru“ po kojima je on, kao član visoke delegacije srpskih opština, ukrao konjak na prijemu u Moskvi.

Antić je u petak ujutru još uvek na putu iz Rusije za Vranje, a njegove reči zainteresovanima je na facebooku preneo gensek vranjskih socijalista Branimir Stojančić.

Prema njegovim navodima, Antić je ocenio da je pisanje „Kurira“ podmetačina i gnusna laž.

- Jedna obična šala je iskorićena protiv mene i sreća da je bilo stotinu svedoka, pa ću lako da tužim „Kurir“ za podmetačinu.

Svi novinari koji su bili prisutni zgranuti su onim sto je objavljeno i svi članovi delegacije  pružaju mi maksimalnu podršku.

Domaćinima u Rusiji odneo sam  na poklon prezentaciju vina vranjskih vinara u vrednosti od preko 500 eura.  Za razliku od nekih, koji se bave ovakvim stvarima, ja nikada nisam bio sitna duša - poručio je Antić.

Inače, „Kurir“ je doneo priču o dešavanjima u Moskvi bez i jednog izvora, u tekstu potpisanom sa „Ekipa „Kurira““.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: