Antić: Prioritet poboljšanje života građana

Lokalne vesti - Petak 06.07.2012 - 12:07

Novoizabrani gradonačelnik Vranja Zoran Antić kao prioritete u svom mandatu naveo je poboljšanje života građana i razvoj vranjske privrede.

Antić Antić

U svom uvodnom ekspozeu Antić je naglasio da će nova lokalna vlast raditi na zapošljavanju i otvaranju novog investicionog ciklusa, a da su prioriteti i razvoj poljoprivrede, smanjenje javne potrošnje, nastavak saradnje sa donatorima i sveobuhvatna socijalna zaštita.

- Najbitniji deo tog programa su mere za razvoj privrede - istakao je gradonačelnik Antić.

U tom pogledu on je kao prioritete naveo završetak zaobilaznice do industrijske zone Bunuševac, zapošljavanje pripravnika, direktnu finansijsku podršku privrednicima, te jačanje nefinansijske podrške kroz Kancelariju za lokalni ekonomski razvoj.

Antić je najavio i veći stepen socijalne odgovornosti, odnosno nastavak svih oblika socijalne pomoći, zatim uvođenje pomoći trudnicama, novorođenoj deci, besplatan prevoz za učenike, penzionere, osobe starije od 65 godina, kao i razvoj socijalnog preduzetništva sa posebnom pažnjom na osobe sa invaliditetom.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: