Antić: Znam odakle vetar duva

Lokalne vesti - Subota 27.04.2013 - 11:46

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić po prvi put se pojavio u javnosti posle puta u Rusiju i navodnog skandala sa krađom flaše konjaka koji je, prema pisanju „Kurira“, tamo napravio.

Antić sa saradnicima Antić sa saradnicima

Antić je novinarima rekao da pisanje tog lista predstavlja „naučnu fantastiku“, i da je srpska javnost retko kada imala prilike da se sretne sa tako prizemnim, prostačkim i neragumetovanim napadom, kao što je to pisanje „Kurira“ o njemu.

- Nemam nameru da se pravdam, jer nemam šta da demantujem. U delegaciji je bilo stotinak ljudi, desetak novinara, i niko ništa nije video osim „Kurira“.

Ovo je organizovan napad na mene, i ja znam odakle dolazi i ko stoji iza cele priče.

Preispitaćemo odnose u vladajućoj koaliciji u Vranju, jer očigledno neki njeni delovi ne žele da budu njen deo - rekao je Antić.

On je tom prilikom rekao da svakako nije prijateljski gest da članovi jedne vladajuće koalicione stranke po gradu lepe plakate sa isečcima iz „Kurira“ i dele taj list u javnim preduzećima.

- Mora da se zna - ovaj napad neće uspeti, jer niko neće uspeti da me slomi. Uspeh nekome smeta, a ja nemam nameru nikome da dozvolim da me obori na kolena i drži u šaci.

Tražiću podršku najpre u svojoj partiji, pa u koaliciji, a ne bežim ni od parlamentarne rasprave o mom radu i rezultatima - rekao je Antić.

Uz napomenu da „ovakav prostački čin koji mi se imputira nije deo moje ličnosti“, Antić kaže da je dobio i značajan broj poruka od prijatelja, saradnika i kolega u kojima mu se pruža podrška u ovom, ipak, teškom času.

Na kraju, Antić je najavio tužbu protiv „Kurira“, kada će taj list, kako je rekao, „morati da dokaže sve što je o meni napisao“.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: