Asfaltiraju se putevi i u Bunuševcu

Lokalne vesti - Nedelja 21.10.2018 - 09:03

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i pomoćnik njegov pomoćnik Saša Pešić obišli su početak radova na asfaltiranju nekategorisanih puteva u selu Bunuševac.

Obilazak radova na Bunuševcu. Foto: vranej.org.rs Obilazak radova na Bunuševcu. Foto: vranej.org.rs

Gradonačelnik Milenković navodi da je predviđeno  asfaltiranje puta u dužini oko 700 metara, a vrednost radova je 2,3 miliona dinara.

- Ovo je od velikog značaja za naše sugrađane i zaista nam je stalo da kvalitet  života na selu podignemo na viši nivo.

Upoznati smo sa svim infrastrukturnim problemima ovde i nastojaćemo da ih rešavamo u narednom periodu.

Ovde je trenutno najveće gradilište, s obzirom da su u toku radovi na izgradnji obilaznice i projektovanju kanalizacione mreže, ali  biće rešavan i problem klizišta.

Ove godine iz Komunalnog programa kada je reč o uređenju puteva u seoskim sredinama, biće asfaltirana i deonica puta Rataje - Kupinince, kao i putevi u selima Zlatokop, Donje Trebešinje
- kaže Milenković.

Završeni radovi na asfaltiranju nekategorisanih puteva u selu Stropsko, koje je gradonačlnik takođe obišao.

Investitor radova je grad Vranje, a izvođač  „IG sistem“.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Topicki ustanak
21.10.2018. , 13:17
Kraljevi, kada planirate u grad da asfaltirate ulice? Blato u 21vek deca kada podju u skolu nose kese na noge. Bruka i sramota!!!
Novak Novak
23.10.2018. , 20:12
Trecina ulica u gradu je neasfaltirana ili veoma lose presvucena.Valja i selo urediti,ali ne vredi,odavno su sela bez seljaka.Ostali penzioneri ili polutani.Jednom nogom u fabriku,drugom na njivi.Deca do skole ne mogu da dodju po blatu,nemate organizovan prevoz,samo djaka.Deca su sada meta otimaca i manijaka.Nezasticena