Banja čeka vranjski dogovor

Lokalne vesti - Četvrtak 24.05.2012 - 13:13

Održavanje konstutivna sednica Skupštine Vranjske Banje na kojoj će biti verifikovani mandati odbornika novog saziva sačekaće dogovor o postizbornoj koaliciji u Vranju.

Banjski DS: čeka se Vranje Banjski DS: čeka se Vranje
Slavica Sotirović,  dosadašnja predsednica banjske opštine, očekuje da će se to desiti u zakonskom roku, do 5. juna. Ipak, na tu temu još uvek nije bilo  nikakvih zvaničnih pregovora. 
 
– Čekamo „zeleno svetlo“ pre svega da počnemo sa pregovorima na nivou grada, a onda i na nivou gradske opštine - kaže Sotirovićeva. 
 
Lokalna skupština u Vranjskoj Banji ima 15 odbornika. Od toga, mandate je danas dobilo pet odbornika DS-a, četiri SPS-a, dok po dva mandata imaju SNS, NS i URS. 
 
Ukoliko u zakonskom roku aktuelna predsednica ne zakaže konstitutivnu sednicu Skupštine, to će umesto nje učiniti najstariji među izabranim odbornicima. 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: