BOBA ŽIVOJINOVIĆ na otvaranju teniskih terena u Hanu

Lokalne vesti - Nedelja 16.06.2019 - 08:47

Vranje - Slobodan Živojinović, legenda srpskog belog sporta, prisustvovaće u nedelju 16. juna u 13 časova otvaranju teniskih terena na sporstkom centru u Vladičinom Hanu.

Teniski tereni u Hanu tokom izgradnje. Foto: S.Tasić/OK Radio Teniski tereni u Hanu tokom izgradnje. Foto: S.Tasić/OK Radio

Pored Živojinovića, najavljen je i dolazak Čedomira Šoškića, autora monografije „Tenis bez granica“, kao i najboljih srpskih juniora u ovom sportu.

Vladičin Han dobio je najsavremenije teniske terene u okviru Sportskog centra “Kunjak” i to sa podlogom na kakvoj se igraju mečevi na “Australian Open” - u.

Postavljena je akrilna podloga američkog proizvođača “Pleks - Pave”.

Na toj podlozi se igra Australian open, Indian Vels, Katar open.

Ministarstvo omladine i sporta za ovaj projekat izdvojilo je 5, 1 miliona dinara (76,78 ), a opština  je opredelila dodatnih 1.54 miliona dinara (23,22 posto) cene su sa PDV - om.




 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: