Bojana Veličkov podnela ostavku

Lokalne vesti - Sreda 25.12.2013 - 10:21

Zamenica gradonačelnika Vranja Bojana Veličkov podnela je ostavku na tu funkciju, kako je u utorak za OK Radio i najavila.

Bojana Velickov Bojana Velickov

Ona se obratila i saopštenjem za javnost u kome piše da je osećala moralnu obavezu da građanima i članstvu SNS objasni mnoge stvari.

 

- Verovala sam u ideju i program SNS-a i zato sam i pristupila stranci februara 2009 godine. Tada nas je bilo malo, a moja želja je bila da svojim znanjem i radom doprinesem boljem životu građana Vranja.

 

Od člana stranke,preko predsednika mesnog odbora, do potpredsednika GrO, stigla sam radom i angažovanjem u stranci. Od 05. jula 2012 godine sam na mestu zamenika gradonačelnika, na kome sam sprovodeći ideje SNS-a, za koje smo se svi mi zalagali, radila najpre za dobrobit građana Vranja, zbog kojih su me i izabrali.

 

Svaki obavljeni zadatak, svaki realizovani projekat, svako pojavljivanje u javnosti bilo je u korist građana Vranja, ali i u interesu stranke – napisala je Veličkov.

 

Ona dodaje da je posao zamenice gradonačelnika obavljala časno i pošteno. Kako tvrdi, radila je, ali je i tražila rezultate od drugih.

 

- Zbog svega što se dešavalo u GrO SNS, zatim izlaska odbornika SNS-a na sednici Skupštine Grada održane 27.novembra , raspuštanja GrO, zvaničnog stava stranke o kome sam obaveštena iz medija i stalnim prozivanjem od strane potpredsednika stranke Bratislava Gašića putem lokalnih medija da čeka moju ostavku, a da me nije obavestio o roku podnošenja iste, što je učinio sa ostalim predstavnicima vlasti iz SNS-a u Vranju.

 

Ostavku sam sama ponudila gospodinu Gašiću još 23. oktobra, prilikom njegove prve posete GrO SNS-a, koju on tada nije prihvatio – piše u saopštenju. Bojana Veličkov je obavestila javnost I da u sredu napušta I Srpsku naprednu stranku.

 

- Ovim putem i zvanično istupam iz članstva SNS-a, jer ne želim da se moje ime više zloupotrebljava od strane pojedinaca kao ime nekog ko ruši ugled i interese SNS-a u Vranju.

 

To radi neko drugi čije ime i postupke znaju svi građani Vranja, ali nažalost i Srbije. Srpskoj naprednoj stranci želim sve najbolje, mojim dosadašnjim stranačkim kolegama želim puno uspeha u daljem radu.

 

Neću kritikovati,osuđivati. Neću ni jednu ružnu reč izgovoriti o stranci u kojoj sam započela svoju političku karijeru, pustiću da govore njihovi postupci i moja dela – stoji u saopštenju Bojane Veličkov.

 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: