Bojana Veličkov podnosi ostavku

Lokalne vesti - Utorak 24.12.2013 - 14:00

Zamenica gradonačelnika Vranja Bojana Veličkov podneće u sredu ostavke na funkcije u Gradskoj upravi, ali i Srpskoj naprednoj stranci, saznaje OK Radio.

Bojana Velickov Bojana Velickov

Ona je potvrdila tu informaciju, istakavši da sa druge strane to od nje niko zvanično iz SNS u Beogradu nije zatražio.

 

– Utoliko u sredu ću podneti ostavku na mesto zamenice gradonačelnika, a takođe više neću biti ni član SNS. Do zadnjeg momenta pokušavala sam da zadržim odborničku grupu kao celinu, što je evidentno.

 

S obzirom da Gradski odbor SNS u Vranju ne postoji, odbornici te stranke masovno odlaze u druge stranke.

 

Ako DS uđe u vlast niko od sadašnjih funkcionera više neće biti na funkciji, kako u izvršnoj, tako i u zakonodavnoj vlasti.


Ako je do moje ostavke, ništa nije sporno. Daću je u sredu i obratiću se saopštenjem za javnost u kome ću neke stvari da objasnim, jer to građanima dugujem – kaže Veličkov.

 

Ona naglašava da je do sada radila isključivo u interesima SNS i da priča oko njenog članstva u SPS apsolutno ne stoji.

 

– Sve što znam o tim ostavkama, čula sam u medijima.

 

Želim na kraju da kažem da nisam član SPS-a i da će se moja priča dokazati kad tad. Neka druga struja je razbila SNS u Vranju, a ne ja. U sredu ću se obratiti javnosti i tu završavam svaku priču – kaže Bojana Veličkov.

 

Aleksandar Aca Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: