Bosilegradski batinaši iza brave

Lokalne vesti - Sreda 02.05.2012 - 08:44

Dva Bosilegrađanina, prepoznatljivi po majicama sa Dačićevim likom, posle prebijanja konobara konačno dobili rešenje o pritvoru

Centar Bosilegrada Centar Bosilegrada
Policija u Vranju je potvrdila da su, posle tuče u restoranu „Monika“ u Bosilegradu, pritvoreni Saša Todorov (31) i Zahari Stančev (30), obojica iz tog mesta.
 
- Todorovu i Stančevu su uručena rešenja o zadržavanju u pritvoru, sa kojima će biti privedeni istražnom sudiji - rekao je Goran Jovčić, zamenik portparola Policijske uprave u Vranju.
 
Todorov i Stančev su, u subotu veče, oko 21,00 čas, u bosilegradskom restoranu „Monika“, na očigled gostiju, naneli teške telesne povrede konobaru Mikiju Nedeljkovu.
 
Nedeljkov je iste večeri, sa više preloma, u teškom stanju, prebačen u surduličku Bolnicu.
 
- Lekari su mi saopštili da će Nedeljkovu za bolnički oporavak biti potrebno najmanje 20 dana - rekao je Dojčin Dojčinov,vlasnik restorana „Monika“.
 
Ni posle nekoliko informacija u medijima u poslednja dva dana, gradjani Bosilgrada i dalje, iz straha za ličnu bezbednost, ne smeju da progovore o teroru koji Todorov i Stančev vrše nad njima skoro tri godine.
 
Ipak je Demokratski savez Bugara (DSB) medijima poslao informaciju u kojoj se kaže da su Saša Todorov i Zahari Stančev, u majicama sa likom Ivice Dačića na grudima, u petak 27. aprila, posle predizbornog skupa SPS, terorisali gradjane Bosilgrada, tako što su sa jednim romskim orkestrom i nekoliko automobila, orgijali gradskim ulicama do kasno u noć.
 

- Njih dvojica, sa po nekoliko krivičnih prijava, smatrajući sebe nedodirljivima, mesecima terorišu gradjane Bosilgrada na ulici, u kafani, često i pred očima policije - rečeno je u Demokratskom savezu Bugara u Bosilegradu. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: