Boža i Čuta pušteni na slobodu

Lokalne vesti - Petak 14.09.2012 - 11:55

Nikola Trajković zvani Čuta, i Božidar Stojanović zvani Boža, osumnjičeni za paljevinu vranjskog Pozorišta 2. jula ove godine, u četvrtak su pušteni iz pritvora Osnovnog suda u Vranju.

Pogleda na Pozorište iz Pogleda na Pozorište iz "Paladiuma"
- Dvojici osumnjičenima je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana. Nakon isteka pritvora sudsko veće je donelo odluku o produženju pritvora na još 30 dana. 
 
Nakon toga je odbrana optuženih uložila žalbu Apelacionom sudu u Nišu, koji je doneo odluku da pritvor bude ukinut, jer su prestali razlozi za njegov produžetak – rekla je istražni sudija Osnovnog suda u Vranju Ljiljana Nikolić.
 
Podsetimo, policija je 26. jula ove godine uhapsila ove osumnjičene zbog osnovane sumnje da su podmetnuli požar u diskoteci "Paladium", posle čega je izgorelo i pozorište "Bora Stanković".
 
Diskoteka je ponovo otvorena posle samo dvonedeljne pauze, a za ponovnu izgrdnju lokalnog teatra formiran je Odbor za obnovu, koji će obećao da će zgrada Pozorišta biti obnovljena do 31. januara naredne godine. 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: