Brašno i zejtin za glas za SNS?!

Lokalne vesti - Petak 28.02.2014 - 13:29

Vranje - Članovi i funkcioneri SNS u Trgovištu za jedan glas na predstojećim parlamentarnim izborima poklanjaju džak brašna i nekoliko flaša ulja, nezvanično saznaje OK Radio.

Ovako? Ovako?

Prema tvrdnjama članova opozicionih stranaka i pojedinih meštana Trgovišta, naprednjaci užurbano posećuju domaćinstva u toj opštini, pre svega socijalno ugrožena, čijim članovima nude životne namirnice, a za uzvrat traže glas na izborima.

– Ljudima poklanjaju džakove brašna i pakete ulja. E sad, u zavisnosti od broja članova porodica zavisi da li će dobiti džak od 25 ili 50 kilograma i da li će to biti brašno tipa 400 ili 500.

Imam informaciju da je SNS u Trgovištu iz Beograda uslovljen da na predstojećim izborima mora da osvoje minimum 40 odsto glasova, inače će u suprtonom biti raspušten Opštinski odbor.

To je razlog za veoma prljavu kampanju koju su pokrenuli – kaže meštanin Marko K.

I predsednik URS u Trgovištu Darko Tomić ima nezvanične informacije o podeli namirnica socijalno ugroženim porodicama.

– Ja ne verujem na šta su sve spremni politički neistomišljenici samo kako bi osvojili koji glas više.

Najlakše je manipulisati gladnim ljudima koje uslovljavaju na taj način što im poklone brašno i ulje, a za uzvrat traže da se potpišu ispod izjave da će glasati za SNS.

Ljudi sa sela su uplašeni i smatraju da ako su potpisali taj dokument zaista mora da glasaju za naprednjake – kaže Tomić.

On dodaje i da direktorka tamošnjeg Centra za socijalni rad Žaklina Tomić ucenjuje korisnike da će dobiti socijalnu pomoć, ali ukoliko daju svoj glas naprednjacima na predstojećim izborima.

Sa druge strane, predsednik opštine Nenad Krstić (SNS) sve navode opozicionara, ali i meštana Trgovišta demantuje, tvrdeći da naprednjaci vode potpuno zdravu kampanju na nivou i opštine i države.

– Ništa od navedenog nije tačno. Vodimo jednu potpuno zdravu kampanju i služimo se samo dozvoljenim sredstvima.

Bavimo se izgradnjom saobraćajnica, finansiramo program samozapošljavanja, kupili smo jedno vozilo za potrebe trgovištanskog Doma zdravlja i još mnogim aktivnostima.

To da direktorka Centra za socijalni rad ucenjuje nije tačno, jer direktorka i nije član naše stranke.

Ona je bila u Reformističkoj stranci koja je sa nama u koaliciji, ali je zamrzla sve stranačke aktivnosti, jer je imenovana za direktorku Centra za socijalni rad – kaže na kraju Krstić.

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: