BULATOVIĆ: Iza nas TRI USPEŠNE GODINE za Vranje

Lokalne vesti - Četvrtak 05.09.2019 - 12:06

Očuvanje preko 4.000 radnih mesta u “Simpu” i “Jumku”, jedan je od najvećih uspeha trogodišnje vlasti SNS u Vranju, ocenio je Slaviša Bulatović, predsednik vranjskih naprednjaka.

Sa konferencije za novinare GrO SNS. Foto: S.Tasić/OK Radio Sa konferencije za novinare GrO SNS. Foto: S.Tasić/OK Radio

On je sumirajući rezultate trogodišnjeg rada onih koji učestvuju u vlasti na lokalnom nivou, rekao da Vranje danas mnogo bolje izgleda, nego kada je ova koalicija preuzela vlast.

- Ne mogu ni da zamislim kako bi Vranje izgledalo i šta bi za ljude koji ovde žive značio gubitak 4.000 radnih mesta, koliko ljudi trenutno radi u “Simpu” i “Jumku”.

“Simpo” trenutno veoma stabilno posluje, a u “Jumku” se očekuje usvajenje unapred pripremljenog plana reorganizacije (UPPR).

Podsetiću da je politika naše stranke očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mesta, što smo na primeru ova dva preduzeća i pokazal
i - kaže Bulatović.

On dodaje da je Vranjska Banja trenutno jedno veliko gradilište i da se na njenoj teritoriji realizuje nekoliko veoma važnih infrastrukturnih projekata.

- Na teritoriji grada Vranja je za protekle tri godine asfaltirano više puteva nego ikada ranije, očekuje se uskoro otvaranje nove zgrade pozorišta, hirurški blok je u funkciji.

Dobićemo novi stadion, uspeli smo da prodamo “Hotel Vranje”, što je jedan od velikih uspeha, s obzirom na zatečenu situaciju
- ukazuje Bulatović.

Kao jedan od nedovoljnih uspeha u protekle tri godine Bulatović je izdvojio to što kroz projekte javno- privatnog partnerstva budžet grada bije dovoljno rasterećen.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Vranjanac
05.09.2019. , 12:37
Kako vas nije sramota da lazete, nijedna ulica nije asfaltirana, grad je pun rupa I bunara, nece samo da se krpi jel su ulice iznivelisane... cist kriminal vlada vranjem