Cera ponovo jaše

Lokalne vesti - Sreda 20.11.2013 - 09:54

„Vranjanski blok“ zove se nova politička organizacija osnovana ove nedelje u Vranju.

Mihilović u jednoj od svojih političkih akcija Mihilović u jednoj od svojih političkih akcija

Iza ovog čudnog imena krije se građanska inicijativa i, kako je saopšteno, „namera građana Vranja da se samoorganizuju“.

Ne objašnjavajući odakle zna namere građana Vranja, informativna služba bloka saopštila je da su u Koordinaciono telo nove organizacije izabrani Milorad Đorđević Bonde, Miodrag Miša Vlajinac, Petar Stošić Ježa, Dimitar Ivanov, Đorđe Dedinac, Snežana Stojanović, Miodrag Zdravković, Bratislav Bata Nikolić, Predrag Savić i Miroslav Cera Mihailović.

Za koordinatora inicijative jednoglasno je izabran Miroslav Cera Mihailović, a za zamenike Miodrag Zdravković i Predrag Savić.

Već po sastavu bloka vidi se namera potpisnika da oko sebe okupi ono što se ovde zove „starim Vranjancima“, mada neki od njih uopšte nisu odavde, dok su neki iz okolnih sela, na primer Preobražanja.

Pesnik i koordinator Miroslav Cera Mihailović za Južne vesti pojašnjava da nije reč o političkoj stranci, ali da će se Udruženje baviti i političkim problemima u gradu.

- Ovo je inicijativa oko koje će se okupiti sve „zdrave snage“, nezavisno od toga da li i kojoj političkoj opciji pripadaju. Ulaznica za ovo društvo je profesionalna ostvarenost i visokomoralnost - navodi Mihailović.

On dodaje da, pošto opozicija u Vranju praktično ne postoji, oni će biti ti koji će oštro reagovati i ukazivati na brojne anomalije u društvu.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: