Četvrti sloj NEŽNOSTI

Lokalne vesti - Sreda 26.10.2016 - 07:53

Vranje - Sastav “Nežni Dalibor” objavio je novi singl sa pesmom “Godinu dana”, kao najavu novog, četvrtog po redu albuma pod naslovom “U slojevima”.

Nežni Dalibori u akciji FOTO Nemanja Đorđević Nežni Dalibori u akciji FOTO Nemanja Đorđević

Do sada su, kao uvertira u nov materijal, objavljena tri singla sa pesmama „U slojevima“, „Vikendi“ i „Prvomajska“.

Sudeći po najavama, predstojeći abum “U slojevima” je muzički i produkcijski najambiciozniji projekat “Dalibora”.

Snimljen je u studiju “P3” u Beogradu, a produkciju albuma je radio Caspar Wijnberg, nekadašnji basista australijskog benda “The Saints”.

Mastering albuma je urađen u “Da Goose Music” studiju u Holandiji.

Novi singl “Godinu dana”, kao i prethodni singlovi dostupni su za preuzimanje sa BandCamp stranice benda: http://neznidalibor.bandcamp.com/

Novi album će biti predstavljen prestoničkoj publici na koncertu u subotu 29. oktobra u beogradskom klubu “Elektropionir”.

Iako su momci iz “Nežnog Dalibora” uložili mnogo emocija, sredstava i energije u stvaranje novog albuma, još uvek nije poznat datum objavljivanja.

- Ne žurimo nigde, svet  je već propao, tako da nema veze - objašnjava Ivica Marković, gitarista i glavni autor muzike benda.

“Nežni Dalibor” je u svet muzike krenuo kao trio iz Vranja u sastavu Ivica Marković, Ljuba Vučković i Bane Bogdanović.


Krajem 2012. godine, Bogdanovića je na bubnjevima zamenio Gagi Jovanović.

Debi album “Sredstva i veštine” su objavili 2008. godine i na njemu definisali svoj gorko – slatki, melanholični muzički izraz.

Povodom predstojećeg beogradskog koncerta, “Nežni Dalibor” je na svojoj zvaničnoj Facebook strani uputio poziv svim ljubiteljima njihove muzike.

- Dođite, nežnost je lekovita – poručuju “Dalibori”.

 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: