Coca cola kup u Surdulici

Lokalne vesti - Subota 22.09.2012 - 21:49

U organizaciji Coca-Cola Sistema i brojnih partnera održan je sportski dan u Surdulici.

Sa lica mesta Sa lica mesta

U okviru ovog događaja održane su dve manifestacije, “Šta treniraš” i Coca-Cola kup. 

Akcijom „Šta treniraš“, realizovanom u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, predstavljeno je dvanaest sportskih aktivnosti. 

Druga manifestacija, Coca-Cola kup, realizovana je u saradnji sa FSS, UNICEF-om i Specijalnom Olimpijadom.

- Coca-Cola sistem tradicionalno organizuje i podržava sportske manifestacije i pomaže promovisanje zdravog i aktivnog života, sporta i rekreacije, ali i druženja.

Želja nam je da podstaknemo što više dece, a i mladih ljudi da budu fizički aktivni, jer su sport i redovna rekreacija neophodni za zdravo odrastanje i razvoj - rekao je Dušan Antonijević, predstavnik Coca-Cola sistema.

Na manifestaciji „Šta treniraš“ svojevrsnom sajmu sporta, svim posetiocima na zabavan način predstavljene su brojne sportske discipline, a svi zainteresovani mogli su da se priključe i učestvuju u njima. 

Coca-Cola kup okupio je đake osnovnih škola iz Surdulice, koji su se tokom treninga na zabavan način upoznali sa fudbalskim igrama. 

Pored upoznavanja sa karakteristikama sportskih aktivnosti, prisutni su imali priliku da se informišu o pravilnoj ishrani i rekraciji u skladu sa njihovom trenutnom kondicijom. 

 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: