ČOLIĆ: Radost duga tri sata (FOTO)

Lokalne vesti - Nedelja 31.01.2016 - 15:22

Zdravko Čolić održao je u subotu Vranju koncert pred više od 10.000 ljudi, pevajući preko tri sata svoje stare i nove hitove.

Čolić ponovo oduševio Vranjance FOTO D. Ristić Čolić ponovo oduševio Vranjance FOTO D. Ristić

Koncert je počeo pesmom „Produži dalje“, nakon koje je Vranjancima čestitao Dan grada.

Usledile su pesme „Krasiva“, „Ti možeš sve“, „Moja draga“ i ostali stariji hitovi, ali i oni sa novijih albuma. Bilo je kompozicija za đuskanje, ali i balada.

Čola je sa posebnim merakom otpevao pesmu „Južnjaci“.  Posle skoro dva sata pevanja, prepustio je binu Dragoljubu Đuričiću i njegovim bubnjarima.

Vrativši se publici, Čolić je nastavio koncert  hitovima „Esma“ i „Mađarica“ da bi završio pesmom „Ti si mi u krvi“, posle tri i po sata pevanja.

Pored Vranjanaca, publika je stigla i iz ostalih gradova sa juga Srbije, ali i Makedonije i Bugarske.

Nakon koncerta Čola je izjavio da je uživao u Vranju,  a razlog je i taj što ovde nije pevao dugo godina.

Lepo je bilo, posebno  iz jednog uzvišenog razloga što sam pevao za Dan grada. Na kraju nam je bilo pomalo hladnjikavo, ali vredelo je jer je bilo puno emocija.

Lepa je energija bila večeras, s obzirom da je bilo dosta posećeno. Drago mi je što sam pozvan. Nadam se da ću opet doći, ali ne da ovoliko dugo čekam.

Nadam se da smo iz ugla izvođača opravdali očekivanja. Bilo je tri i po sata muzike i pevanja, mogli smo još malo, ali već je počelo da biva hladno
- rekao je Čolić.

On je dodao i da mu je izuzetno drago što je pevao u Vranju, uz podsećanje da se energija temperamentnog juga osetila na koncertu, podsetivši ga na koncerte u Skoplju.

Koncertu je prisustvovalo i rukovodstvo Vranja, kao i brojni predstavnici iz javnog života grada.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: