Crkla pumpa, slabo grejanje do kraja nedelje

Lokalne vesti - Ponedeljak 27.01.2014 - 14:12

Mazutna pumpa u kotlarnici „Novog doma“ u Vranju se pokvarila, tako da će do četvrtka korisnici usluga tog preduzeća imati slabo grejanje.

Pumpa Pumpa

Direktor Saša Sentić saopštio je da su ga radnici kotlarnice obavestili o kvaru nakon pisanja OK Radija o smrzavanju u objektima koje greje „Novi dom“.

– Naknadno sam dobio informaciju da je mazutna pumpa pokvarena. Kvar je veliki, tako da smo morali da naručimo novu.

Problem je što je nema u Srbiji, već se uvozi iz inostranstva, tako da do četvrtka problem ne može biti rešen. Grejanja ima, ali je slabijeg intenziteta.

Naložio sam da se sa zagrevanjem počinje dva sata ranije, kako bi se tokom pre podneva dostigle odgovarajuće temperature u stanovima i lokalima – kaže Sentić.

On dodaje da u ponedeljak ujutru nije znao za taj kvar, te da je s toga na OK Radiju izjavio kako je grejanje odlično, čime je demantovao tvrdnje korisnika da su radijatori mlaki.

– Izvinjavam se korisnicima i molim za strpljenje – kaže Sentić.

Inače, kako saznajemo, nova mazutna pumpa koštaće „Novi dom“ 250.000 dinara.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: