Crne rupe počele da gutaju!

Lokalne vesti - Nedelja 25.08.2013 - 21:44

Glavna ulica u Vranju zbog nepostojanja kanalizacionih cevi počinje da „guta“ vozila.

sa lica mesta sa lica mesta

Naime, kamion „Kanal džet“ gradskog Vodovod-a propao je u nedelju oko 20 sati u rupu, kada se parče asfalta polomilo i počelo da tone na samo dvadesetak metara od mesta gde se pre nekoliko dana dogodila slična situacija.

 

Prednji levi točak kamiona do pola je bio ispod asfalta, a na lice mesta ubrzo je došla mehanizacija Vodovod-a kako bi vozilo bilo izvučeno.

 

– Kako je ulica odrađena, ovako nešto se i moglo očekivati. Srećom niko nije povređen i kamion nije oštećen, a mogla je pumpa da strada jer se radi o vozilu „Kanal džet“ koje radi na otpušavanju kanalizacije.

 

Narednih dana ćemo i ovaj deo raskopati, ali je cela ulica problem, koji ćemo morati vrlo uskoro da rešimo. Ispod nema kanalizacionih cevi, pa voda i fekalije potkopavaju šljunak ispod asfalta – kaže Srđan Dekić, zamenik direktora Vodovod-a koji je izašao na lice mesta.

 

Inače, pre samo tri dana oko dvadeset metara uz ulicu kanalizacija je potkopala asfalt i napravila rupu prečnika od oko dva metra, ali srećom tada ni jedno vozilo nije propalo, a ekipe Vodovod-a privremeno su sanirale oštećenje kolovoza. 

 

Aleksandar Stojković

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: