CRNI PETAK u Simpu: Fantastični popusti do kraja meseca

Lokalne vesti - Četvrtak 25.11.2021 - 09:51

SIMPO je za praznik kupovine „Crni petak“ spremio fantastičnu akcijsku ponudu, sa sjajnim popustima od 25%, 30% i 35% na izabrane artikle sa zaliha.

Zidni sistem Zidni sistem "Kasija" FOTO: Promo
Dani izuzetnih sniženja u SIMPO salonima počinju u četvrtak, 25. novembra i traju do utorka 30. novembra 2021. godine.
 
Biće to prilika da ljubitelji nameštaja obraduju sebe brojnim novitetima po atraktivnim cenama za sve vidove plaćanja.
 
- Ukoliko ste planirali da svoj dom opremite novim komponibilnim nameštajem,izaberite program „Fred“ ili „Sahara“ i iskoristite popust od 25%
 
Razne komode, vitrine, viseći elementi, klub stolovi i trpezarijski stolovi iz ovih programa pogodni su za opremanje dnevnih boravaka, trpezarija i radnih prostora - navode iz SIMPA. 
 
Ako poseban akcenat želite dati uređenju spavaćih soba, ovo je idealno vreme sa kupovinu kreveta, jer za modele „Sofia“, „Čeri“ i „Miran san“ takođe možete ostvariti navedeni popust.
 
- Za elegantan ambijent vaših dnevnih boravaka preporuka su zidni sistemi „Daria“ i „Kasija“, koji su tokom ove akcije na sniženju od 30%, kao i predsoblje „Slim“, koje poseduje elemente koji se mogu kupiti pojedinačno i kombinovati po želji kupaca. 
 
Dostupno je u beloj i venge boji - kažu u SIMPU.
 
Svoj savršeni izbor predsoblja možete napraviti i uz modele „Nostalgija“ i „Luna“, koji će prostor učiniti višestruko funkcionalnim i lepim. 
 
Sa njima možete ostvariti još veću uštedu jer su u okviru akcijske ponude na sniženju od 35%
 
- U ovoj kategoriji popusta je i dušek „Monto“, sa džepnim jezgrom i naddušekom, dostupan u raznim dimenzijama
 
Do kraja meseca na ostale proizvode iz bogate kolekcije SIMPO nameštaja očekuje vas specijalni sajamski popust od 20%, za plaćanje gotovinom, virmanom i platnim karticama - poručuju iz SIMPA. 
 
Više informacija o ostalim proizvodima na popustu potražite na www.simpo.rs.
 
 
SIMPO U VRANJU
 
SIMPO saloni u Vranju nalaze se na sledećim adresama: 
 
Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon salona je 017/432-567. Novo radno vreme salona je od 9 do 20 h radnim danima i subotom, nedeljom od 9 do 15 h.
 
KLUZ, Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt  telefon salona je 017/416-556. Radno vreme je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18 h.
 

Foto Galerija

SIMPO Black Friday

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: