Crni rekord na jugu: Preminulo 20 pacijenata, u Vranju još troje

Lokalne vesti - Subota 05.12.2020 - 17:02

U kovid bolnicama na jugu Srbije, u poslednja 24 časa preminulo je 20 pacijenata sa potvrđenim pozitivnim kovid statusom, saopšteno je iz Kliničkog centra Niš.

Njaviše preminulih u Nišu FOTO: Profimedia Njaviše preminulih u Nišu FOTO: Profimedia
Ovo je najveći broj preminulih kovid pacijenata na jugu Srbije od početka epidemije virusa korona.
 
Prema saopštenju Kliničkog centra Niš, u ovoj zdravstvenoj instituciji je preminulo 12 kovid pacijenata, u ZC Leskovac je preminulo njih petoro, dok je u poslednja 24 časa u ZC Vranje preminulo troje kovid pozitivnih.
 
U Covid objektima Kliničkog Centra Niš, hospitalizovana su ukupno 345 pacijenata, od kojih je kod 250 pacijenta potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. 
 
Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.
 
Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 17 su priključeni na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju, dodaje se u saopštenju KC Niš.
 
U celoj Srbiji su u poslednja 24 sata potvrđena 6.903 nova slučaja korona virusa, a preminulo je 57 osoba
 
Prema podacima objavljenim na sajtu Covid- 19, od poslednjeg preseka testirane su 18.232 osobe. Na respiratorima je 279 pacijenata.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: