Dačić traži deblokadu autoputa

Lokalne vesti - Sreda 12.02.2014 - 15:50

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić pozvao je radnike kompanije „Jumko“ iz Vranja da prekinu protest i blokadu autoputa.

Ivica Dacic- foto: Vecernje novosti Ivica Dacic- foto: Vecernje novosti

Kako stoji u saopštenju Dačićevog kabineta, premijer je za četvrtak u 13 časova u Vladi Srbije zakazao sastanak sa delegacijom radnika na kojem će se razmatrati zahtevi zaposlenih i pronaći rešenje problema u Kompaniji „Jumko“.

Taj poziv štrajkačima je preneo gradonačelnik Vranja Zoran Antić, ali oni nisu želeli da prekinu blokadu autoputa. Kako su saopštili, na putu će biti sve dok se neko iz Vlade Srbije ne pojavi na licu mesta.

– Dosta nam je više sastanaka i lažnih obećanja. Hoćemo da vidimo nekog iz Beograda, makar to bio i neki državni sekretar.
Kad mogu da primaju plate veće od sto hiljada, mogu i da dođu i ponude nam rešenje problema – kategorični su sundikalisti “Jumka”.

Podsetimo da su oni dali rok da do 18 sati neko iz Vlade Srbije dođe u Ranutovac, inače će prespavati na autoputu.
 
Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: