Dalje nećeš moći!

Lokalne vesti - Četvrtak 31.03.2016 - 08:48

OK Radio već duže vreme objavljuje priloge o nesavesnim vozačima koji nepropisnim parkiranjem na za to nepredviđenim mestima ugrožavaju bezbednost prvenstveno pešacima.

Parkiranje za zatvor FOTO: Amaterski snimak Parkiranje za zatvor FOTO: Amaterski snimak

Međutim, dešava se da i na parkingu bahati vozači prave neprilike i otežavaju nesmetano odvijanje saobraćaja.

Čitalac OK Portala D.M. nam je poslao fotografiju načinjenu pre neki dan na parkingu kod Doma kulture.

U sred bela dana, oko podneva, u vreme saobraćajnih gužvi, vozač automobila sive boje je zaustavio svog četvorotočkaša na samom ulazu u parking.

Time je onemogućio i ulazak i izlazak sa parkinga svim automobilima ispred i iza sebe.

Kao opravdanje za taj svoj postupak, uključio je sva četiri žmigavca, ali to ga niti abolira od krivice, niti je ikakva uteha onima koji su želeli da uđu ili izađu sa parkinga.

Ne znamo koliko vremena je trajao ovaj zastoj na jednom od najfrekventnijih parkinga u gradu, ali izgleda dovoljno, da i ovaj vozač ostane nekažnjen za svoj prekršaj.

Ukoliko primetite sličan primer, dovoljno je da ga zabeležite i sliku nam prosledite na okradio92.8@gmail.com ili putem naše Fejsbuk strane, a mi ćemo ga objaviti.

Ako se ne kažnjava, bar neka se vidi i zna.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: