Dani Srpske u Srbiji: ONE TRI u Vranju

Lokalne vesti - Utorak 10.09.2019 - 10:57

U okviru manifestacije "Dani Srpske u Srbiji", u Domu vojske u Vranju je koncert održala grupa "One tri" iz Banja Luke.

"One tri" na bini Doma vojske FOTO: vranje.org.rs
U ime rukovodstva grada goste je najpre pozdravio predsednik Skupštine grada Dejan Tričković koji je izrazio zadovoljstvo što je i ove godine Vranje deo manifestacije "Dani Srpske u Srbiji"
 
- Verujem da je organizovanjem ove manifestacije podstaknuta saradnja između Srbije i Republike Srpske u svim sferama života, počev od privrede, preko obrazovanja, zdravstva i kulture do sporta
 
Ubeđen sam da će ovim programima koji se održavaju širom Srbije biti podignuta svest o neraskidivim vezama srpskog naroda s obe strane Drine, jer bez obzira što živimo u različitim državama, ipak imamo iste korene i stremimo istim vrednostima - kazao je  Tričković. 
 
U ime organizatora manifestacije "Dani Srpske u Srbiji" obratio se književnik Duško M. Petrović istakavši još jednom, pre svega, kulturološki značaj manifestacije. 
 
Nakon toga, u bezmalo dva sta na sceni Ružica Čavić Tomićević, Svetlana Ceca Vidović i Maja Tatić okupljene u sastav "One tri", uz pratnju orkestra, izvele su brojne poznate numere domaćih i stranih autora, od evrgrina, pop – roka, do sevdalinki i moderne muzike
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: