Dekić preuzeo vranjski Fond PIO

Lokalne vesti - Ponedeljak 21.08.2017 - 13:03

Srđan Dekić, jedan od potpredsednika Gradskog odbora SPS-a u Vranju, zvanično je u ponedeljak preuzeo dužnost direktora ovdašnje filijale Fonda PiO, potvrđeno je OK Radiju u ovoj instituciji.

Dekić konačno preuzeo dužnost FOTO: OK Radio Dekić konačno preuzeo dužnost FOTO: OK Radio

Ovime su i potvrđena saznanja OK Radija, koji je vest o dolasku socijalista na čelo ove republičke institucije objavio pre više od dva meseca.

Prema prethodnim najavama iz vrha vranjskih socijalista, ovakvo kadrovsko rešenje je deo dogovora dve stranke nakon predsedničkih izbora u aprilu, kada je SPS, iako opozicija u Vranju, podržao zajedničkog kandidata Aleksandra Vučića.

Ovaj korak bi, takođe prema tim izvorima, trebalo da znači početak povratka SPS-a na čelne pozicije u gradskoj vlasti.

Iako je bilo najava da će filijalu Fonda PiO preuzeti Branimir Stojančić, generalni sekretar SPS - a u Vranju, stranka je odlučila da ova funkciju ipak pripadne Dekiću.

Prema našim saznanjima, preuzimanje dužnosti je odlagano tokom čitavog leta zbog pregovora između socijalista i naprednjaka oko formiranja nove Vlade Srbije, nakon što je Aleksandar Vučić izabran za predsednika države.

Do promene gradske vlasti prošlog leta, Srđan Dekić je bio zamenik generalnog direktora „Vodovoda“.

Mesto direktora Fonda Pio u Vranju ostalo je upražnjeno nakon imenovanja Nenada Antića za mesto zamenika gradonačelnika Vranja.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: