Dete plače - "Šarenica" stiže

Lokalne vesti - Četvrtak 19.07.2012 - 09:39

Ekipa televizijske emisije „Žikina šarenica“, jedne od najgledanijih emisija RTS-a gostovaće u Trgovištu u nedelju 12. avgusta.

Trgovište Trgovište

Predsednik opštine Trgovište Radosav Jordanović kaže da je gostovanje „Šarenice“ jedan o nekoliko pokušaja nove lokalne vlasti da se Trgovište  srpskom gledalištu skrene pažnju na mnogobrojne probleme te sredine.

- Dok dete ne zaplače, majka ne okreće glavu na njega - kaže narodna poslovica. Zato mi želimo da te nedelje, Trgovište sa svojim problemima, sa svojim prirodnim prednostima, TV slikom, udje u preko milion srpskih domova - kaže Jordanović.

Predsednik opštine ističe da je ova emisija velika šansa tog kraja za predstavljanje prirodnih resursa i potencijala, koji treba da budu poziv i poruka investitorima da dodju i investiraju u tu sredinu.

- Trgovište ima ono što mnoge druge sredine nemaju - zdravu i hemijski apsolutno ispravnu hranu, koja je već uveliko najtraženiji artikal na planeti zemlji. Naše voće, povrće i preradjevine, mleko i mlečni proizvodi, meso i preradjevine, naš med, rakija... mi to sve imamo, samo treba neko da dodju u Trgovište i da od toga napravi biznis - kaže Jordanović.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: