Dinkić: Dosta više gorkih lekova

Lokalne vesti - Subota 01.03.2014 - 21:53

Predizborna kampanja URS u Vranju održana je u subotu uveče u sali bivšeg restorana „Tron“ u naselju Ledena stena.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Pred oko 600 članova i simpatizera stranke govorili su predsednik stranke Mlažan Dinkić, potpredsednik Vladan Vasić i šef GrO Ujedinjenih regiona u Vranju Uroš Trajković.

– Mi jedini imamo konkretne rezultate rada iz prethodnog mandata. Sada nam treba podrška da nastavimo dalje u istom ritmu.

Mi jednostavno hoćemo da radimo i da živimo za Vranje i zbog toga 16. marta na izborima treba zaokružiti broj sedam na listiću – rekao je na konvenciji Trajković, inače kandidat za narodnog poslanika Skupštine Srbije.

Potpredsednik URS i gradonačelnik Pirota Vladan Vasić kazao je da i Pirot i Vranje mogu više i da su to nekada bili prepoznatljivi industrijski centri koje je pogrešna politika uništila.

– Ko nije čuo za „Simpo“, „Jumko“ i „Koštanu“, taj nije čuo ni za „Tigar“ i „1.maj“, s tim što mislim da i Pirot i Vranje mogu mnogo više.

I još jedna stvar nas povezuje, a to je što i Vranje i Pirot imaju Slobodnu zonu.

Sve one koji sada u predizbornoj kampanji dolaze u Vranje treba da ih pitate šta su to do sada učinili za Vranje pa da im poverite svoj glas.

Čuo sam da je URS mnogo toga doprineo razvitku ovog grada – rekao je Vasić.

I na kraju predizborne konvencije prisutnima se obratio predsednik stranke Mlađan Dinkić.

– Kada slušam druge političke partije šta pričaju, nekako mi mnogo njihove poruke liče na stvari iz medicine.

Kažu, treba gorke pilule da se gutaju i bolni rezovi da se podnesu.

Ja znam da na žalost ni lekari nisu više kao što su nekad bili, pa pitam sve ljude da li im se nekad desilo da odu kod lekara i da ne veruju u dijagnozu jednog doktora pa odu da je proveravaju kod drugog.

I taj drugi im da potpuno različitu dijagnozu i sve tako u krug.

Ja sada pitam šta će se desiti ako svi mi istrpimo bolne rezove i progutamo gorke pilule, a na kraju se ispostavi da je pogrešna dijagnoza?

Protivim se stezanju kaiša, jer je to pogrešna politika. Imamo konkretne predloge, kao što smo neke od njih sproveli u delo i u Srbiju i Vranje doveli svetske poznate kompanije.

Ja znam kako i želim da svi radnici „Jumka“, „Simpa“ i svih ostalih preduzeća i fabrika redovno primaju platu i da im se redovno uplaćuje penziono i zdravstveno osiguranje – rekao je između ostalog Dinkić.

On je na kraju pozvao građane i da u ime sedmice na lotou, zaokruže broj sedam na izbornom listiću 16. marta ove godine.

Aleksandar Aca Stojković

 

                        

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: