Direktor "Jumka" podneo ostavku

Lokalne vesti - Sreda 05.03.2014 - 11:48

Zoran Stošić, (DS) generalni direktor „Jumka“ iz Vranja podneo je ostavku na tu funkciju.

Stošić Stošić

Stošić je za OK Radio kazao da je ostavku podneo jer ne želi da učestvuje u zatvaranju kompanije.

- Ovakvim načinom rada na tom smo putu, idemo ka tom cilju, a čiji je to cilj ja to ne znam.

Dva meseca se u kompaniji ne radi, zbog čega se  svi ugovoreni poslovi  jedan po jedan otkazuju.

Rokovi prolaze i klijenti s razlogom otkazuju  poslovnu saradnju. Tome su umnogome doprinela nedavna dešavanja u „Jumku“ i protest sindikata  - kaže Stošić.

Prema njegovim rečima za vreme njegovog direktorovanja kompanijom, „Jumko“ je imao redovnu isplatu plata, bolje pozicioniranje na domaćem i inostranom tržištu i sve ono što je bilo neophodno za održivost  kompanije   na duži period.

- Ali, izgleda, to očigledno nekome nije odgovaralo - kaže Stošić.

Goran Stefanović, predsednik Okružnog odbora DS čiji je Stošić kadar napominje  je Stošićeva ostavka usledila kao odgovor na opredeljenje Vlade Srbije nakon zahteva sindikata .

- Mi kao stranka, niti Zoran Stošić lično, ne želimo da stojimo kao neko ko je odgovoran za celokupno stanje u kompaniji, a ko je doprineo da u „Jumku“ u poslednje četiri godine primanja budu redovna – kaže Stefanović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: