Đoša i zvanično na čelu Jumka

Lokalne vesti - Sreda 30.04.2014 - 08:30

Bivši direktor Direkcije za izgradnju Goran Đorđević Đoša novi je direktor kompanije „Jumko“ u Vranju.

Đorđević Đorđević

On je za vršioca dužnosti te funkcije izabran u utorak oko 13 sati na sednici Nadzornog odbora fabrike.

Od ukupno pet kandidata, koliko ih je ispunjavalo uslove za funkciju direktora „Jumka“, Đorđević je izabran kao najozbiljniji jer je, prema rečima članova Nadzornog odbora, godinama unazad bio na rukovodećim mestima pojedinih vranjskih preduzeća.

Za Đorđevića je od ukupno sedam članova glasalo pet, jer ih je toliko prisustvovalo sastanku.

– Najozbiljniji kandidati za mesto direktora „Jumka“ bili su Goran Đorđević, zatim bivši direktor Hemijske škole Božidar Đorđević, tehnički direktor u „Jumku“ Dimitrije Stojčev i direktor logistike u toj kompaniji Mile Ristić.

U sredu će biti obavljena primopredaja dužnosti i ja ću Đorđevića upoznati sa dosadašnjim rukovodstvom kompanije.

Ono što je odlučilo da baš Đorđević bude novi direktor „Jumka“ je radno iskustvo koje se pre svega tiče rukovodećih funkcija.

Ima dobre poslovne rezultate u svim firmama kojima je rukovodio – kaže predsednik Nadzornog odbora „Jumka“ Branislav Popović.

Kako saznajemo, za v.d. direktora kompanije predloženo je sedam kandidata, ali dva nisu ispunila uslove, a to je visoka stručna sprema.

Nekadašnji direktor Hemijske škole Božidar Đorđević je u međuvremenu odustao, iako je bio jedan od najozbiljnijih kandidata pored Gorana Đorđevića.

Inače, Goran Đorđević  Đoša je do sada radio u fabrici obuće „Koštana“, zatim je bio suvlasnik fabrike „Sanč“, bio je gradski većnik i direktor Direkcije za izgradnju, a sada je vlasnik firme „Joe shoes“.

Kako nezvanično saznajemo, da ne bi bio u sukobu interesa, Đorđević će tu obućarsku firmu zatvoriti.

Bio je član u decembru raspuštenog vranjskog odbora Srpske napredne stranke.

autor: Aleksandar Aca Stojković   

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: