Dr Tiodorović: Zabrinjava situacija na jugu

Lokalne vesti - Subota 25.07.2020 - 11:44

Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je danas da se prema epidemiološkim podacima iz najvećih gradova u Srbiji, može reći da smo prošli drugi pik epidemije virusa korona i da počinje blagi pad, ali da situacija može da se promeni u jednom danu ako se ne sprovode sve mere zaštite.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs

Tiodorović je za TV Pink rekao da je trenutna epidemiološka situacija u Nišu smirujuća i da postoji utisak blagog pada i da se smanjuje broj pregleda u KC Niš.

Upozorio je da se na području Vranja i dalje pojavljuje značajan broj obolelih, ali i da se tamo očekujemo blagi pad narednih dana.

- Tamo je problem što veliki broj pacijenata ima teže pneumonije, što zahteva značajno veće angažovanje nego u drugim delovima zdravstvenog sistema - rekao je Tiodorović.

 

OK Radio, Telegraf

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Zoro
27.07.2020. , 16:39
pa mora da ima sa tezom slikom, kad te snima nervozan tenicar snimak cita i pise izvestaj nervozan doktor, a to im je posao, terapija se prepisuje sematski itd., samo Specijalna bolnica za plucne bolesti u Surdulici, i ovom prilikom veliki respekt za direktora Dr med. Slavisu Kostica i citavo osoblje specijalne bolnice u Surdulici od sestara do lekara, a u Vranje Bog u pomoc