Drugovi opet slave (AUDIO)

Lokalne vesti - Sreda 09.05.2012 - 13:33

Povodom 9. maja Dana pobede nad fašizmom na spomenik oslobodiocima Vranja ispred Učiteljskog fakulteta predstavnici SUBNOR-a, Vojske Srbije, PU Vranje i đaci osnovnih i srednjih škola položili su cveće u znak sećanja na stradale u Drugom Svetskom ratu.

Ilić u akciji Ilić u akciji

Govoreći o značaju današnjeg dana, Božidar Ilić, predsednik vranjskog SUBNOR-a, kazao je da svetsku javnost treba podsetiti na doprinos Srbije i njene žrtve u borbi protiv fašizma.

Ilić je u obraćanju prisutnima kazao da se slika postojećeg svetskog poretka menja a time i položaj svake zemlje, bez obzira da li je velika i moćna, ili siromašna i mala.

Predsednik vranjskog SUBNOR-a napomenuo je da u tom smislu boračke organizacije moraju ojačati i unaprediti svoju ulogu ne samo na vaspitnom planu već i u političkom delovanju.

Počast poginulim ratnicima polaganjem cveća odali su i načelnik Okruga Budimir Mihajlović, zamenik predsednika vranjske Skupštine Zoran Antić i načelnik PU Slađan Velinović.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: