Državljanin Grčke pokušao preko Preševa da prošvercuje 31,6 kilograma heroina

Lokalne vesti - Četvrtak 01.12.2022 - 14:58

G.P. (57), iz mesta Kilkisa u Grčkoj, pokušao je juće da prošvercije 31. Kilogram I 625 grama marihuana, a u kamionu u kojem je prevozio masline u salamuri, kao i materijal za pakovanje i rezervne delove za taj kamion.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio
Kako je saopštilo Više javno tužilaštvo Vranje, droga je pronađena u namenski prepravljenom kompresoru za vazduh, koji je prevozio kao deo robe u prikolici. Marihuana je bila spakovana u 29 pvc kesica.
 
Osumnjičeni grčki državljanin G.P., nakon zadržavanja u PU Vranje,  saslušan je pred zamenikom Višeg javnog tužioca u Vranju, i tom prilikom se branio ćutanjem.
 
Takođe, Više javno tužilaštvo u Vranju, predložilo je da se prema osumnjičenom odredi pritvor.
 
“Obaveštavamo vas, i da je za izvršenje krivičnog dela Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl.246.st.1.Krivičnog Zakonika, koje se kriv.delo se stavlja na teret osumnjičenom, zaprećena kazna zatvora od dve do dvanaest godina zatvora”, podsećaju iz ovog tužilaštva.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: