DS: Čekaćemo još!

Lokalne vesti - Sreda 08.01.2014 - 11:31

Gradski odbor DS-a u Vranju još uvek nije odlučio da li će da uđe u koaliciju sa SPS-om, a samim tim i u lokalnu vlast, kaže predsednik te stranke Slobodan Stamenković.

Andonov i Stamenkovic Andonov i Stamenkovic

Prema njegovim rečima, demokrate su pre praznika održale jedan sastanak sa socijalistima na kome nisu izneti konkretni predlozi, već je samo nagoveštena mogućnost ulaska u koaliciju.

– Najpre ćemo sačekati sednicu Skupštine na kojoj ćemo kao i do sada biti u opoziciji, a nakon toga možemo da sednemo i detaljnije razgovaramo sa ljudima iz SPS-a o konkretnim stvarima vezanim za dalje funkcionisanje grada i vladajuće koalicije.

Nećemo žuriti sa odlukom, tako da se naša odluka može očekivati krajem januara ili početkom februara – kaže Stamenković.

On kaže i da će o tome biti reči na sastanku Glavnog odbora DS-a 18. januara.

– Želim da napomenem da razgovori ne znače i dogovor. Dakle, nikakve konkretizacije u procentima, podelama odgovornosti nije bilo. Mi ne želimo ni tako da razgovaramo, jer kod nas postoje programi od kojih ne želimo da odstupamo.

Ukoliko se uklopimo, možemo da razmišljamo o koaliciji – kaže na kraju Stamenković.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: