DS obeležio 5. oktobar

Lokalne vesti - Subota 05.10.2013 - 00:28

Vranje - Gradski odbor Demokratske stranke u Vranju obeležio je u subotu 5. oktobar, 13 godina od demonstracija kojima je srušen režim Slobodana Miloševića.

sa ulicne akcije: Babacko i Andonov sa ulicne akcije: Babacko i Andonov

Građanima u centru Vranja podeljeni su leci, a sa prolaznicima su razgovarali članovi i rukovodstvo DS-a.

 

- Na današnji dan Srbija je odlučila da raskrsti s prošlošću devedesetih i krene jednim modernijim putem ka Evropi, putem ka razvijenim zemljama.

 

Sinonim za 5. oktobar bio je i ostaće Zoran Đinđić, mi danas sledeći viziju i taj put, kao najveća opoziciona stranka želimo da podsetimo na značaj 5. oktobra.

 

Bez ozira na to koliko se nekima činilo da su potrošene demokratske vrednosti 5. oktobra, ovaj datum će ostati kao svetionik borbe za demokratiju , obrazovanje i prosperitet budućih generacija – kazao je predsednik vranjskog odbora DS -a Slobodan Stamenković.

 

Predsednik Okružnog odbora demokrata Goran Stefanović ističe da je ideja da će građani živeti bolje sasvim izneverena.

 

- Vratili smo se kao država u normalne institucije Evrope i sveta, vratili dostojanstvo koje nam je godinama urušavano, ja sam siguran da će brzo doći trenutak kada će ljudima zaista dosaditi, ova demagogija i populizam, koji se u ogromnim količinama ovih dana vidi-  kaže Stefanović.

 

Akcija obeležavanja 5. oktobra organizovana je u podne u sentru grada.

 

Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: