DS: Stanje u Vranju katastrofalno

Lokalne vesti - Petak 25.10.2013 - 10:46

Okružni odbor Demokratske stranke u Vranju osudio je napad i ubistvo policajca kod Velikog Trnovca i pozvao nadležne da što hitnije pronađu počinioca i privedu ga pravdi.

Sa lica mesta Sa lica mesta

- Demokratska stranka neguje tekovine demokratije, pre svega slobodu ljudskih prava, poštovanje institucija i međuljudske odnose na jednom drugačijem nivou.

Ono što se generiše godinu dana unazad od strane ove vlade i lokalne vlasti u Vranju je upravo suprotno od onog za šta se zalaže DS. Uopšte ne čudi povećanje stepena nasilja.

Oko tri hiljade pravosnažno osuđenih je nakon izbora pušteno iz zatvora na slobodu. To je nedopustivo i DS će se protiv toga boriti dok postoji – izjavio je predsednik OO DS Goran Stefanović.

On je dodao da smo svedoci obračuna između koalicionih partnera na vlasti, ali i unutarstranačke.

- Poruke koje nam šalje SNS u gradu su te koje generišu ovo nasilje. To su njihove unutarstranačke borbe i prepucavanja i ne odnose se na to ko ima veći autoritet i ko će nešto bolje doneti ovom gradu, nego se svodi na to ko će kome više zapretiti i smestiti.

Ne biraju se sredstva da se dođe do cilja. Tu su opet ugrožene porodice nekih ljudi.

Osuđujem takvo ponašanje i smatram da je nedopustivo za stranku koja ima najveću odgovornost za ovo katastrofalno stanje u državi i društvu – rekao je na kraju Stefanović.

Aleksandar Aca Stojković
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: