DS: Tek ćemo praviti analize (AUDIO)

Lokalne vesti - Ponedeljak 07.05.2012 - 13:37

Igor Andonov, kandidat DS-a za gradonačelnika, kaže da su očekivali da će osvojiti preko 20 odsto glasova, a da obrađeni podaci sa 98 biračkih mesta pokazuju da je za DS u Vranju glasalo 18,2 odsto birača.

Vrh vranjskog DS-a Vrh vranjskog DS-a

Vranjske demokrate nisu zadovoljne rezultatima koje su postigle na lokalnim izborima.

Igor Andonov, kandidat DS-a za gradonačelnika,  kaže da su očekivali da će osvojiti preko 20 odsto glasova, a da obrađeni podaci sa 98 biračkih mesta pokazuju da je za DS u Vranju glasalo 18,2 odsto birača.

Andonov ocenjuje da neočekivano dobar rezultat imaju SPS i URS. Prema njegovim rečima, rano je da se govori o postizbornim koalicijama.

– Moraćemo da sačekamo drugi krug predsedničkih izbora i formiranje republičke Vlade. Ako napravite koaliciju koja nije ista kao na republičkom nivou, onda imate velike probleme vezane za funkcionisanje lokalne samouprave i to  se pokazali pojedini gradovi u Srbiji  – kaže Andonov.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: