DS uzvraća udarac

Lokalne vesti - Petak 11.05.2012 - 11:21

Gradski odbor DS pokrenuo je disciplinski postupak protiv Gorana Petrovića direktora “Novog doma” sa predlogom da bude isključen iz stranke.

Andonov i Stefanović Andonov i Stefanović
DS najoštrije osuđuje postupak Gorana Petrovića  koji je potpisao rešenje o prijemu u stalni radni odnos za suprugu Nebojše Stojanovića Jelašnice nosioca izborne liste NS u Vranjskoj Banji. 
 
Zauzvrat Petrović je dobio rešenje o stalnom radnom odnosu za svog sina u “ Upravi Banje” na čijem čelu je Stojanović.
 
Goran Stefanović, predsednik vranjskih demokrata kaže da će se Gradski odbor o konačnom isključenju Petrovića iz stranke izjasniti na sutrašnjem sastanku. 
 
- Ovakvi postupci uvek će zasluživati osudu Demokratska stranka iz koje god političke opcije da je rukovodilac, a takvo  sankcionisanje tražićemo i od koalicionih partnera – kaže Stefanović. 
 
Petrović je prema tvrdnjama demokrata samovoljno završio posao oko ovog zapošljavanja, izneverivši poverenje koje mu je DS ukazala pre četiri godine, pružanjem prilike da bude na čelu “Novog doma”. 
 
- Predsedništvo vranjskog DS-a nema nikakve dodirne tačke sa ovim zapošljavanjima, i nije informisano od strane Petrovića o njegovim potezima, zbog čega se stranka ograđuje od bilo kakve umešanosti u ovaj slučaj – kaže se u saopštenju za javnost Gradskog odbora stranke. 
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: