Ekskluzivno: Otkriven tajni plan za spas "Simpa"!

Lokalne vesti - Utorak 23.07.2013 - 10:24

Redakcija „Kod Civrića“ došla je, prema sopstvenim tvrdnjama, u posed, kako se navodi, „monumentalnog Tateovog (Dragan Tomić, direktor „Simpa“ p.u.) desetogodišnjeg plana za razvoj, oporavak i penetraciju Vranja i okoline“.

Sa sajta Sa sajta

Ovde prenosimo u celosti plan Tateta za Vranje, naravno u redakciji redakcije „Kod Civrića“. Oni napominju da se plan odnosi kako na biznis, tako i na Tomića lično, i to za narednih deset godina:

Prva godina – Otvaranje pogona za proizvodnju letećih ćilima i fakirskih kreveta u saradnji sa arapskim i drugim azijskim investitorima. Na ličnom planu: Skinuti se sa vijagre.

Druga godina – Pravljenje zatvorenog bazena u okviru fabričkog kompleksa, kako bi se oprale pare, a i radnici relaksirali. Na ličnom planu: Pobediti Krkobabića u šahu.

Treća godina – Prodor na zahtevno eskimsko tržište. Izrada nameštaja za igloe. Samogrejne fotelje. Na ličnom planu: Krenuti s Krkobabićem u osvajanje Olimpa.

Četvrta godina – Izrada najfinijih mrtvačkih sanduka. Ko umre da se javi u „Simpo“. Na ličnom planu: Otpustiti Editine ljubavnike i održavati je samostalno. Zajebavati Krkobabića što ne može i on isto.

Peta godina – Otkupljivanje Ikee i uvođenje stečaja u istu. Isplata 18 plata za jednu godinu. Na ličnom planu: Otpustiti Edit.

Šesta godina – Izrada nameštaja za NASA svemirske brodove. Lansiranje prvog Simpo satelita u orbitu i to u obliku dvoseda. Na ličnom planu: Proučiti i prodreti u tajne Bendžamina Batona.

Sedma godina – Dizanje „Simpovih“ pogona u vazduh kako bi bili vidljivi sa Meseca. Projekat: „Simpo“ ni na nebu ni na zemlji. Na ličnom planu: Prekinuti veze sa Krkobabićem, ako do tad ne umre. Nema smisla da se mladi druže sa metuzalemima.

Osma godina – Izgradnja prve svetske elektrane na pogon žbevačke deteline. Proširiti delatnost na svaku privrednu granu u Srbiji i svetu. Na ličnom planu: Osvajanje Vimbldona i Lige Šampiona.

Deveta godina – Naseljavanje Švajcaraca u bogate vranjske krajeve. Otvaranje prvog TATE univerziteta. Na ličnom planu: Klonirati se.

Deseta godina – Podržavanje kandidature oba kandidata za izbore za američkog predsednika. Na ličnom planu: Obrijati brkove.

Ovde moramo napomenuti da je na poleđini plana napisan citat iz Kamiondžija: „Ja glup pa u penziju, on pametan pa u sedmi mandat“.
 

Kod Civrića, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: