Tamara Misirlić na Kosovu deli paketiće povodom Vaskrsa (Foto)

Lokalne vesti - Četvrtak 25.04.2024 - 09:31

Fondacija Tamare Misirlić, poznata po svojim brojnim inicijativama usmerenim na poboljšanje kvaliteta života dece i mladih, još jednom je potvrdila svoju posvećenost na terenu.

Foto:Facebook Foto:Facebook
"Naš cilj je da uložimo u naše najmlađe, da ih podržimo i pružimo im trenutke sreće kroz ovakve i slične aktivnosti," izjavila je Tamara Miširlić, osnivačica fondacije. "Praznici su idealno vreme za to, a osmesi na licima dece su najveća nagrada za sve nas koji radimo na ovim projektima."
 
Kancelarija za mlade u Gnjilanu odigrala je ključnu ulogu u koordinaciji ove akcije, dokazujući značaj institucija koje su usredsređene na potrebe mladih i aktivno učestvuju u kreiranju boljeg i sigurnijeg okruženja za njihov rast i razvoj.Današnji događaj pokazuje kako zajedničkim snagama možemo da ostvarimo velike stvari. Ovakve inicijative povećavaju koheziju u zajednici i pokazuju mladima da nisu zaboravljeni.
 
Neka nas Vaskrs podseti na snagu obnove, zajedništva i nade. Neka svaki paketić donese osmeh i neka svaka podeljena radost bude podsetnik na to koliko malo treba da se učini mnogo.

Foto Galerija

Fondacija Tamare Misirlić

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: